Mums vajadzētu šķirties

Publicitātes informācija

"Kad brokastu tēja bija izdzerta, viņš beidzot ieslēdza telefonu, emocionāli komentēja saņemtās ziņas un devās prom, lai risinātu savu samezglojušos dzīvi. Es mīļi viņu noskūpstīju, liekot saprast, ka būšu līdzās, cik vien būs nepieciešams." 

Laura un Edgards ir veiksmīgs juristu pāris, kuru dzīvē un laulībā šķietami nekā netrūkst. Tomēr palēnām abu attiecībās iezadzies savāds svešums. Pieņemot lēmumu šķirties, abi nemaz nenojauš, ka tikai tagad sāksies viņu ceļš ne tikai pretī sev un savām patiesajām vēlmēm, bet arī vienam pie otra... 

Meistarīgi uzrakstītais attiecību romans "Mums vajadzētu šķirties" ir rakstnieces Zanes Nuts (1989) sestā grāmata. Vairāk nekā desmit gadus autore strādājusi ar jurisprudenci saistītos amatos. Šobrīd kopā ar vīru un diviem bērniem dzīvo un darbojas Cēsu pusē. Ikdienā Zane Nuts ir arī aktīva vides aizstāve, tādēļ nereti viņu var sastapt, uzrunājam klausītājus dažādos semināros un lekcijās. Jau kopš bērnības rakstnieci aizrauj mūzika un kino. Gan kino, gan literatūrā viņa novērtē labus dialogus un prasmīgi izstāstītu stāstu.

Izdevējs

Latvijas Mediji

Izdevuma veids

Grāmata

Darba veids

Oriģināldarbs

ISBN

9789934291654

Darba autors

Mākslinieks

Izdošanas gads/vieta

06.02.2023, Rīga