Mazpilsēta



Publicitātes informācija
Biznesa romāna galvenais varonis pēc personīgas traģēdijas ir spiests pārdot savu plaukstošo IT uzņēmumu. Vēloties radikāli un kardināli mainīt ierasto dzīvi, viņš pārceļas uz dziļiem laukiem.

Tuvākajā mazpilsētiņā, kas nav izaugusi līdz pilsētiņas līmenim, kultūras dzīves iespēju netrūkst, taču uzņēmējdarbība nīkuļo. Ir tikai dzelzs banka – bankomāts. Sociālekonomiskās vides stāvoklis turpina pasliktināties. Ir vērojama izteikta iedzīvotāju skaita samazināšanās tendence, jo vietējie uzņēmēji nespēj piedāvāt jaunas darba vietas un nepieciešamos ienākumus.

Galvenais varonis uzskata par morālu pienākumu sniegt vietējiem uzņēmējiem atbalstu kā biznesa mentors. Atrodot līdzīgi domājošos, viņš pārliecina vietējo sabiedrību par finanšu kooperācijas izdevīgumu un palīdz izveidot vietējo krājaizdevu sabiedrību – dzinējspēku apkaimes attīstībai un izaugsmei. Atrod mūža mīlestību un no jauna iepazīst sirds siltumu.

Romāns vienlīdz paredzēts abu dzimumu auditorijai, un tā mērķis ir paplašināt redzesloku un ieteikt praktiskus biznesa problēmu risinājumus. Kā arī motivēt veidot un vairāk iesaistīties vietējās krājaizdevu sabiedrībās.

Izdevējs

Drukātava

Izdevuma veids

Grāmata

Darba veids

Oriģināldarbs

ISBN

9789934885136

Darba autors

Izdošanas gads/vieta

07.2021, Mārupes novads