Kūlenis



Publicitātes informācija
Negaidītu, nejaušu notikumu virkne vai kāds ārējs spēks un likumsakarība var radīt situāciju, kad nekas vairs nav un nevar būt kā agrāk, un mēs tad sakām: dzīve ir apmetusi kūleni.

Tā tas notiek ar galveno varoni, nobriedušu vīrieti Linardu, ar jauno sievieti Anci un viņas māti Dailu. Līdz šim mierīgajā dzīvē pēkšņi ienāk atklājumi, diemžēl arī vilšanās un pat cīņa par izdzīvošanu. Nav iespējams mierīgi pieņemt visu, kas notiek, bet vai aktīva iejaukšanās nesarežģīs visu vēl vairāk? Skaistā lauku vasaras ainava slēpj sevī ko bīstamu, ko varētu arī nezināt un nenojaust, ja vien... Ance nebūtu apstājusies un nokāpusi no riteņa ar fotoaparātu rokās.

Dzintars Tilaks: “Lai arī daudzas grāmatas esmu rakstījis skolas vecuma lasītājiem, laiku pa laikam man rodas azarts rakstīt arī pieaugušajiem. Tagad tā īsti apzinos, ka gandrīz katrā darbā mani varoņi saskaras ar ko neparastu, tiek iesaistīti piedzīvojumos, un, apveltīti ar vienkāršu cilvēkmīlestību, cenšas darīt sevi un pasauli labākus.
Šī ir mana sešpadsmitā grāmata, kurā Tu, lasītāj, varbūt atklāsi arī sevī ko jaunu, būdams kopā ar maniem grāmatas varoņiem. Lai Tev viegli lasīt!”

Izdevējs

Apgāds "Zvaigzne ABC"

Izdevuma veids

Grāmata

Darba veids

Oriģināldarbs

ISBN

9789934094262

Redaktors

Mākslinieks

Darba autors

Izdošanas gads/vieta

29.07.2021, Rīga