Kima – mana neveiklā dzīve



Publicitātes informācija
Vai tev gadās, ka ej pa ceļu savā nodabā, jūtoties tīri apmierināts ar dzīvi, kad pēkšņi smadzenēs nolīst krāsaina dzirksteļu šalts – viss, ko esi nošāvis greizi? Neīstie vārdi neīstajā mirklī. Neveikli acu kontakti. Nepārdomāts joks, kas izrādījies vienkārši stulbs. Visas tavas dzīvē pieļautās kļūdas un aplamās izvēles. Neuztraucies. Tu tāds neesi viens.

Kimas gaitas jaunā skolā sākas ar uzrāvienu. Kā jau katra četrpadsmitgadīga meitene, arī viņa vēlas sadraudzēties ar klasesbiedriem, iegūt zēna uzmanību un izpelnīties skolotāju atzinību. Kas gan varētu noiet greizi? Tomēr, ja kāds pirmajā septembrī iesēžas košļenē, nākamajā dienā ierodas skolā ar brūnu, smirdīgu ķēpu pie kurpes un drīz pēc tam peldbaseinā nejauši gandrīz noslīcina pilnīgi svešu meiteni… tā noteikti ir Kima!

Krista Betija ir nezināma būtne (jo šī ir viņas pirmā grāmata) no Latvijas, kas saskārusies ar tikpat neveiklām situācijām kā Kima – un vēl vairāk. Par spīti tam, viņa ir veiksmīgi pabeigusi vidusskolu un nu sākusi studēt svešvalodas. Autorei patīk lasīt grāmatas, skatīties seriālus, kā arī reizēm iemācīties kaut ko jaunu un galīgi nelietderīgu, piemēram, kādu frāzi korejiešu valodā vai žonglēšanu ar apelsīniem.

Izdevējs

Apgāds "Zvaigzne ABC"

Izdevuma veids

Grāmata

Darba veids

Oriģināldarbs

ISBN

9789934094200

Redaktors

Darba autors

Izdošanas gads/vieta

02.11.2021, Rīga