Dzīves simulācija

Publicitātes informācijaApgāds "Zvaigzne ABC" izdevis latviešu autores Annas Kravickas debijas romānu "Dzīves simulācija". Tas ir ar lielisku humora izjūtu uzrakstīts darbs, kurā burtiski dzirksteļo mūsdienu dzīves straujais ritms.
Autores trāpīgā ironija un šķelmīgais skats uz sabiedrību un cilvēku vājībām balansē uz komiskā un traģikomiskā robežas, un katrs no mums vismaz kādā no šīm mūsdienīgi uzrakstītā darba asprātīgām epizodēm var pazīt sevi un pasmaidīt.

Īpaši bīstamo un slepeno noziegumu izmeklēšanas biroja sekretāre Esmeralda sastopas ar virkni noziegumu, kādus izmeklēt un atklāt sapņojusi visu savu jaunas sievietes mūžu.Viņas priekšnieka mīklainajai slepkavībai seko vairākas citas. To izmeklēšana noved pie pārsteidzošiem notikumu un secinājumu pagriezieniem. Šķetināt šo kaislību un sazvērestību caurausto kriminālintrigu Esmeraldai palīdz labākās draudzenes – bezbailīgā dzīves baudītāja Simona un romantiskā šķirtene Laura, kuras meklē dzīves jēgu un ideālas cilvēku attiecības, bet atrod…
Anna Kravicka ir jauna, dzīvespriecīga intelektuāle ar juristes izglītību. Šobrīd strādā Eiropas Centrālajā bankā Frankfurtē. Savas literārās intereses un dotības apliecinājusi jau agrāk, pievērsdamās tulkošanai no franču valodas. Par viņas intereses objektu šajā jomā kļuvis A. Kamī – rakstnieks ar savu stilu un pasaules slavu.

Publisher

Apgāds "Zvaigzne ABC"

Type of publication

Book

Type of work

Original work

ISBN

9789984371368

Editor

Author

Publishing year/ place

2005, Rīga